Orkest de Toekomst

"de Toekomst" is een ca. 33 koppig orkest, opgericht in 1982, met café "De Fortuin" in Barsingerhorn als thuisbasis. De leden komen niet alleen uit Barsingerhorn, maar ook uit omliggende dorpen en Schagen. De doelstelling van "De Toekomst" is: ontspannen musiceren in een ontspannen sfeer.

De Toekomst is een gezellig orkest en staat onder leiding van Steffen Snip. Steffen heeft als kleine jongen bij "de Toekomst" leren klarinet spelen.

Zelfs voor de "rockende" jongeren zijn er nu i.s.m. "De Toekomst" mogelijkheden gecreëerd. Dit project heet Studio WJN. Studio WJN heeft twee compleet ingerichte repetitieruimtes + een opnamestudio. De jongeren uit de (voormalige) gemeente Niedorp en omgeving kunnen gratis gebruik maken van de repetitieruimtes en eveneens gratis of tegen voordelig tarief deelnemen aan de diverse lessen en workshops die er georganiseerd worden. Er wordt les gegeven op gitaar, drums, piano/keyboard en zang. Studio WJN bevindt zich in het jongerencentrum WJN te Winkel. Meer informatie hierover is te zien op www.studiowjn.webklik.nl of via 0224-542479.